Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, voit tutustua ohjeisiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi ohjeista tai usein kysyttyjen kysymysten joukosta, voit ottaa myös yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mitä tuote eristää?

Bronya eristää erinomaisesti sekä kylmää että kuumaa. Kondenssiveden poistossa Bronya-eristemaalit ovat tehokas ratkaisu sekä sisä- että ulkotiloissa.

Minkä eristämiseen tuote soveltuu?

Bronya tarjoaa monipuolista eristämistä. Bronya-tuotesarjaan kuuluu 3 eristemaalia eri käyttötarkoituksiin: Classic, Anticor ja Facade. Näiden avulla eristät kaikki yleisimmät rakennusmateriaalit kuten metalli-, tiili-, betoni-, puu-, muovi- ja lasipinnat.

Miten sen voi levittää/asentaa paikoilleen?

Bronya levitetään joko pehmeällä, pitkäjouhisella, luonnonharjaksisella pensselillä tai GRACO- ilmattomalla korkeapaineruiskulla (valmistajan suositus: GRACO).

Onko Bronya myös palosuojaeriste? Palosuojaluokka?

Bronya ei ole paloeriste. Bronya -eristepinnoite voi syttyä, mutta se sammuu itsekseen eikä se levitä paloa.

Onko Bronyalla CE-merkintä? Kriteerit?

Bronya-tuotteet kuuluvat eristäviin maaleihin, joilla ei ole harmonisoitua tuotestandardia. Näin ollen CE-merkintää ei tarvita, mutta Bronya FACADE on saanut CE-merkinnän huhtikuussa 2016. Kaikille Bronya tuotteilla on EU:n hygieniasertifikaatti, joka vastaa Suomalaista M1-merkintää. Asiasta lisää

Miten/mistä syystä millin kerros eristää niin hyvin?

Bronya-eristemaalikerroksen pinta heijastaa siihen osuvasta lämpöenergiasta 80 % poispäin.